ak nygart

Nygart och Akademikliniken har bildat AK Nygart

Två av nordens mest populära kedjor med skönhetskliniker har gått samman. Danska Nygart och svenska Akademikliniken har bildat AK Nygart och här står bröstoperationer i fokus. När folk tänker på plastikkirurgi är det oftast bröstförstoringar som först dyker upp i skallen. Inte speciellt konstigt, det räcker med att bläddra i en tidning, slå på teven eller bara gå ut på stan så ser man kvinnor som opererat brösten. Detta är självklart en positiv utveckling, kvinnor som tidigare gått runt och varit missnöjda med sina bröst kan nu få de bröst de alltid drömt om. AK Nygart hjälper kvinnor med alla typer av bröstoperationer.

Vanligast är självklart den klassiska bröstförstoringen. AK Nygart har valt att enbart använda silikonimplantat av märket Mentor som kommer med livstidsgaranti. Med silikonimplantat får man den där naturliga mjukheten och det mest naturtrogna resultatet.

Man kan också lyfta brösten hos AK Nygart. Många gånger kombinerar man en bröstförstoring med ett bröstlyft. Ett bröstlyft är för brösten vad ett ansiktslyft är för ansiktet och många gånger kan man få tillbaka den ungdomliga formen.

Slutligen utför AK Nygart också bröstförminskningar för patienter som upplever besvär från sina stora bröst. Boka en konsultation hos AK Nygart idag, du kommer inte ångra dig.

Läs mer om fusionen här: