Fotbollsmål går aldrig ur tiden

Fotbollsmål för hemmabruk är inte kända för sitt goda hantverk och sin höga kvalité. Ofta är man inställd på att köpa ett nytt nästan varje år när det gamla dukar under efter hårt spel och ännu hårdare klimat. Nu vill ett danskt företag som heter Homegoal bryta denna trend och lovar mål som håller för hårda tag. Ett fotbollsmål från Homegoal är en investering för framtida kul! Inget annat företag kommer i närheten när det kommer till byggkvalité och hållbarhet. Varje fotbollsmål tillverka för hand i Danmark och kan levereras till kunden i stort sett dagen efter. Med EM i fotboll runt kröken är tiden att köpa ett fotbollsmål för hemmabruk nu!

 

Att fotboll är världens största sport är det ingen som förnekar och det finns få fritidssysselsättningar som går upp mot att spela en riktigt jämn fotbollsmatch. Med ett eller ett par fotbollsmål i trädgården kommer dina barn aldrig ha tråkigt. Inte du heller för den delen! När vi snackar fotbollsmål från Homegoal är det givetvis inte fotbollsmål i riktig storlek utan fotbollsmål som är perfekt dimensionerade för mindre ytor. Självklart finns det olika storlekar att välja mellan. Hela familjen kommer ha jättekul med ett fotbollsmål från Homegoal och passar du dig inte så har du snart hela grannskapet i din trädgård.

 

Stort utbud av fotbollsmål

 

Hur ser då Homegoals utbud ut? Först och främst erbjuds fotbollsmålen i tre olika storlekar. Den första storleken kallas Micro och har dimensionerna 85×125 centimeter. Det är ett fotbollsmål som passar de allra minsta barnen i åldrarna ett till fyra år. Det kräver nästan inget utrymme och kan med fördel användas på till exempel en garageuppfart. Nästa storlek heter Mini och har måtten 105×155 centimeter. Det är ett fotbollsmål som skulle passa perfekt i en mindre villaträdgård och passar både till mindre barn eller till mer tekniskt betonad matcher mellan vuxna. Junior heter Homegoals största fotbollsmål och det mäter 125×185 centimeter. Homegoals Junior är fotbollsmålet som verkligen passar alla, från små barn till hårda matcher mellan vuxna. Självklart kräver det lite mer plats än de andra två storlekarna men det kan det vara väl värt. Observera att alla fotbollsmål från Homegoal är lätta att flytta när man behöver utrymmet till annat eller det är dags att klippa gräsmattan.

 

Förutom de tre olika storlekarna finns Homegoals fotbollsmål i två olika utföranden vilket tillsammans gör att utbudet är väldigt brett. Den ena modellen kallas för Classic och är som det låter ett klassiskt stabilt fotbollsmål. Denna modell är till för de som inte vill göra avkall på kvalitén men som också vill ha ett lite billigare alternativ. Classic tillverkas i tryckimpregnerat virke av tall, ett material som både är miljövänligt och otroligt slitstarkt. För den som vill ha maximal hållbarhet och utbud när det gäller färger säljer Homegoal en serie fotbollsmål som kallas Pro. Dessa mål tillverkas av hyvlat tallvirke som både är grundbehandlat och dessutom får tre extra påstrykningar med träskydd. Om man bor i norra Sverige är detta det självklara valet. Självklart är också alla detaljer i metall rostfria. Slutligen kan man också välja färg på sitt fotbollsmål om man väljer ett från Pro-serien. Dessa fotbollsmål levererar i svart, vitt eller natur.

 

 

Alla de rätta tillbehören hos Homegoal

 

Fotboll är känt för att vara en sport där man inte behöver så många tillbehör. Men för den där riktiga känslan tycker i varje fall jag att det är viktigt att ha de allra nödvändigaste tillbehören. Och just det erbjuder Homegoal. Självklart är det fotbollsmål som är Homegoals huvudprodukt men visst är det praktiskt att kunna beställa allt från samma tillverkare. Något som är ännu viktigare än fotbollsmålen är en bra fotboll och just en sådan finns att beställa från Homegoal. Förhoppningsvis kommer bollen användas mycket och då kan det vara bra med en fotbollspump som du också hittar hos Homegoal. Inte lika nödvändiga är hörnflaggor och koner men med tanke på vilken extra känsla hörnflaggor ger och den teknikträning som möjliggörs av koner är det ändå något jag tycker man ska fundera på. För den obeslutsamme finns också alla tillbehör samlade i ett komplett set som man kan tjäna några slantar på att köpa jämför med att köpa varje tillbehör individuellt.

 

Många fördelar till ett lågt pris

 

Ett fotbollsmål i din trädgård erbjuder otaliga fördelar. Både barn och vuxna blir allt mer stillasittande och surfplattor och TV-spel lockar ständigt. Både barn och vuxna blir också allt mer stillasittande på jobbet eller på skola/dagis. Ett par fotbollsmål i trädgården från Homegoal kan snabbt vända den negativa spiralen och öka den fysiska aktiviteten i hela hemmet. Även fester och högtider som midsommar, grillfester och kräftskivor kommer nå nya höjder med ett par fotbollsmål i trädgården. Många tycker att gå på gym eller jogga är tråkigt och förlorar snabbt motivationen. Fotboll däremot tycker de flesta är kul och bränner kalorier i en rasande fart.

 

Nu när EM i fotboll stundar kan det vara kul både för barn och vuxna att arrangera sina egna turneringar i trädgården. Det är slut på att köpa en plastboll på Konsum och spela med stubbar som stolpar, nu kan du spela med riktiga fotbollsmål. Som dessutom håller, alla fotbollsmål från Homegoal kommer med tre års garanti. Fotbollsmål från Homegoal har så mycket fler användningsområde än bara villaträdgården. Korplag kan köpa in dem för träningsmatcher, bostadsrättsföreningar för att höja levnadsstandarden för de boende eller skolor som har gott om yta men som kanske saknar fotbollsmål.

 

Homegoal startades 2012 av Simon Paulsen i Danmark som själv var ute efter ett fotbollsmål till familjen. När han såg det skrala utbudet och bestämde sig för att göra något åt saken. Sagt och gjort så snickrade han ihop sitt eget mål och fyra år senare har Homegoal Danmarks största sortiment av fotbollsmål tillverkade i trä.

 

Så passa på innan sommaren är här. Ett fotbollsmål från Homegoal är en perfekt present till barnen eller varför inte hela familjen. Om några år kommer du vara tacksam för beslutet när barnen är aktiva och du själv blivit av med extrakilona.